Izvor: Scandal.rs, 22.Okt.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greške u seksu koje vas mogu skupo koštati. I bolje bi bilo da ih ne pravite!

Verovatno to već znate, ali seks je jedan od ključnih “sastojaka” duge, srećne veze (ne, ne kažemo da je najvažniji, ali je važan). Na početku veze je lako rasplamsati strasti, ali kako vreme odmiče, to postaje malo teže. Ako ne želite da ubijete strast u svojoj vezi, ne pravite sledeće greške koje parovi najčešće prave.

Greška 1: Treba vam sastanak

Ako ste kao većina parova, prva stvar koju radite kada hoćete da oživite strast među vama je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zakažete sastanak.

Pročitajte i… Od orgazma o kakvom dugo maštate dele vas samo ova 4 seksi trika

Ideja je da nakon romantične večere i možda koje čaše vina, dođete kući i poželite da skočite jedno na drugo”, kaže seks terapeut dr Tami Nelson. “Ali, šta se stvarno dešava nakon takve večere? Većina parova želi samo da spava“, kaže Nelson.

Rešenje: Ostanite kod kuće, provedite vreme sami i vežbajte “planiranu spontanost”, savetuje seks terapeut. “To je mnogo bolji način da se međusobno povežete, a da sledećeg dana ne budete mamurni”, dodaje.

Ostatak teksta pogledajte na narednim stranama…

Ostatak teksta pročitajte ovde: Greške u seksu koje vas mogu skupo koštati. I bolje bi bilo da ih ne pravite!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.