Gotovi Parovi: Pobedili Saška i Stevan!

Izvor: Tracara.com, 08.Apr.2012, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovi Parovi: Pobedili Saška i Stevan!

Ne znamo da li je ovoj pobedi doprinelo njeno izvođenje Insomnije, ali jedno je sigurno - Aleksandra Saška Matić, zajedno sa partnerom Stevanom Radivojevićem odnela je kući 100 000 eura, u finalu emisije Parovi.Sa 58 procenata glasova ovaj par je postao bogatiji za 100.000 evra. Pobednici su u trenutku proglašenja njihovih imena zanemeli, da bi onda vrištali od sreće. 'Ovu pobedu Saška i ja posvećujemo mojim roditeljima i njenom tati,' izjavio je Stevan nakon primljene nagrade.U finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << rijaliti šoua Parovi učestvovalo je pet parova, a Saška i Stevan su bili jedni od najmlađih učesnika ovog rijalitija. Mi im od srca čestitamo - i u to ime, da se još jednom podsetimo Saškine Insomnije!

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stevan i Aleksandra uzeli 100.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012

Nakon 106 dana emitovanja rijalitija “Parovi”, Stevan Radivojević i Aleksandra Matić su postali pobednici najdužeg takmičenja u izolovanom prostoru. Sa 58 procenata glasova ovaj par je postao bogatiji za 100.000 evra...Pobednici su u trenutku proglašenja njihovih imena zanemeli, da bi onda vrištali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pobedili smo iz inata, a sada ćemo snimiti pesmu

Izvor: Press, 08.Apr.2012

Pobednici druge sezone rijaliti šou-programa „Parovi", koji se emitovao na Hepi televiziji, frizer Stevan Radivojević i kozmetičarka Aleksandra Matić, iznenađeni su svojim trijumfom.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.