Gledaoci u šoku i neverici: U “Parovima” veselje i pored Zmajeve tragedije (foto)

Izvor: Svet, 01.Maj.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci u šoku i neverici: U “Parovima” veselje i pored Zmajeve tragedije (foto)

 

Ilija Grahovac napustio je danas vilu “Parova” jer mu je poginuo brat.
Međutim, gledaoci su u čudu da su ostali učesnici nastavili da se vesele uz muziku nakon što je Zmaj napustio vilu i uputio se u rodno Šipovo.
“Je li “Parovi” znaju da je umro Zmajev brat? Strašno šta se dešava”, stoji u jednom od komentara na stranici ovog rijalitija.
Gledaoci su zamerili i to što je muzika nastavila da svira iako je Zmaj jedan od najintrigantjiih učesnika u ovoj sezoni i pored toga što je on među rekorderima po tome koliko je vremena proveo u rijalitijima na “Happy televiziji”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKANDAL U PAROVIMA: Evo šta su ukućani u vili radili nakon tragedije zbog koje je Zmaj napustio rijaliti (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 01.Maj.2016

Gledaoci su ostali u čudu…..Zmaj od Šipova je zbog tragedije koja je zadesila njegovu porodicu bio prinuđen da napusti rijaliti. Naime, produkcija mu je saopštil kako je njegov rođeni brat poginuo u saobraćajnoj nesreći...Nakon što je on napustio Parove, umesto da su se ostali ukućani saosećali...

Nastavak na NaDlanu.com...

Šok u Parovima: Zmaju poginuo brat! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2016

Danas je učesnik rijalitija Parovi, Zmaj od Šipova, saznao tužne vesti o pogibiji njegovog brata...Danas je produkcija rijalitija Parovi odvela Zmaja od Šipova u tajnu sobu, kako bi mu saopštili tužne vesti o pogibiji njegovog brata, Rajka Grahovca. On je, naime, danas poginuo u saobraćajnoj nesreći,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.