Gledaćete ih i gledati: Evo kada će “Parovima” doći kraj!

Izvor: 011vodič.com, 29.Okt.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaćete ih i gledati: Evo kada će “Parovima” doći kraj!

Vlasnik Hepi televizije Predrag Ranković Peconi odlučio je da nastavi emitovanje rijalitija “Parovi” i u narednoj godini.
“Parovi” će biti emitovani do semptembra 2016. godine. Na sastanku koji su organizovali čelni ljudi Prve, B92, Pinka i Hepi televizije da bi se dogovorili o emitovanju rijalitija, Peconi je bio striktan u tome da će se “Parovi” puštati narednih 11 meseci.
“Peconi je svestan koliko su “Parovi” gledani, pa želi da se puštaju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što duže. Za razliku od prve dve sezone, treća i četvrta su doživele vrhunac, kada je reč o piplmetrima. On je na sastanku rekao da ne zaustavlja Parove do septembra, dodajući da novi sastanak može da bude održan u januaru, februaru, da bi se videlo kako stvari stoje”, tvrde izvori.
Na televiziji Hepi su potvrdili da “Parovi” neće biti završeni ove godine.
“Četvrta sezona završiće se posle Nove godine. Stalno se osluškuje tržište i zainteresovanost gledalaca za ovakve programe. Zato je rano reći do kada će “Parovi” trajati”, rekli su u televiziji dodajući da će u novembru predstaviti novu programsku šemu.


#svet
The post Gledaćete ih i gledati: Evo kada će “Parovima” doći kraj! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.