Gasttozzu pozlilo u Parovima 2015: Mimi Oro uspaničena tražila doktora!

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasttozzu pozlilo u Parovima 2015: Mimi Oro uspaničena tražila doktora!

Nenad Marinković Gastoz je sinoć u razgovoru sa ostalim ukućanima rekao da mu je dva dana curila krv iz nosa, a po svemu sudeći čini se da je njegovo zdravstveno stanje ugroženo.

Naime, Mimi Oro je danas pozvala ljude iz produkcije da pošalju lekarsku ekipu. Nekoliko minuta kasnije, na sastanku, Gastoz više nije bio u kući rijalitija "Parovi", prenosi Kurir-info.rs. Podsetimo, Nenad Marinković poznatiji kao Gasttozz u poslednje vreme često je bio izložen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stresnim situacijama, te se pretpostavlja da je nakon saznanja da će možda postati otac i Ružicinog vređanja njegove majke, doživeo veliki stres koji se odrazio na njegovo zdravlje.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.