Gasttozz nakon Parova slomljen: Svi upiru prstom u mene, ali je valjda to cena!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasttozz nakon Parova slomljen: Svi upiru prstom u mene, ali je valjda to cena!

Nenad Marinković Gasttozz tokom učešća u rijalitiju Parovi, dospeo je čak i u svetske medije, kada je usred programa uživo tukao svoju devojku Zoricu Dukić.

Nakon finala Parova u kome je Nenad osvojio drugo mesto, u medijima je odjeknula vest da je Gasttozz tokom proslave završetka rijalitija ponovo pretukao Zoricu Dukić i da je nakon toga uhapšen. Njih dvoje odmah su demantovali takve navode, ali se Marinković na ulici i kod običnih ljudi, našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << na udaru, upravo jer je okarakterisan kao nasilnik koji bije žene.

Tim povodom, Gasttozz je odlučio da se konačno obrati svojim fanovima, koji mu već više od godinu dana pružćaju nesebičnu podršku i objasni im situaciju u kakvoj se našao: "Houjea burazengije moje drage! Danas se osećam jako, jako bolje, a znam da još klip nisam snimio, ali vi znate da sam ja mnogo lenj a i znam da bi klip bio nje... da sam ga snimio onakav kakav sam bio juče ili prekjuče. Ceo svet upire prstom u mene i lepe mi tu neke epitete, iskreno to mi u životu ne treba, ali valjda je to cena koju trebaš da platiš kada si Gastoz!  A sada kućna atmosfera, pivdžana, chipijana i gledamo WARCRAFT!  Jedva sam čekao ovaj trenutak ljudi, napokon normalan zivot, prijatelji, tehnologija i prijatno okruženje! Mada pričaću o tome više u klipu ali vi do tada ne smete da zaboravite da VAS MNOGO TEBRARA VAŠ VOLI", piše u statusu na njegovom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

NENAD I ZORICA OPTUŽUJU BIVŠU CIMERKU: Ružica nam smestila da me je Gastoz prebio!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2016

...Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić tvrde da im je cimerka iz „Parova“ Ružica Veljković smestila aferu s batinama! Finalisti popularnog rijalitija televizije Hepi u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otvorili su dušu i napomenuli da niko neće ugroziti njihovu vezu..Oni kažu da više ne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.