Gastoz vređa Ružicu, ona mu se umiljava

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz vređa Ružicu, ona mu se umiljava

Nenad Marinković Gastoz koristi svaku priliku da uvredi Ružicu Veljković, ali ni ona njemu, bez obzira na kamere u serijalu “Parovi”, na Hepi televiziji, ne ostaje dužna.

Dok je on nju nazivao raznim pogrdnim imenima, Ružica je počela da igra pored njega i unosi mu se u lice, kao da će ga svakog trenutka poljubiti. Gastoz je sve više gubio kontrolu i činilo se da će se svakog trenutka poljubiti.

Tijana Ajfon, koja je započela neku vezu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Gastozom, sve vreme je negodovala zbog ljubomore, a momak joj je samo odbrusio:

“Nećeš mi ti govoriti šta ću da radim. Skloni se od mene!”

S druge strane, modelsici je najbolja drugarica, posle Jovane Tomić Matore postala – Jelena Golubović. Novo prijateljstvo je nastalo pošto je Jelena Golubović osudila Igora, jer nije rekao Ružici da mu nedostaje.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Gastoz vređa Ružicu, ona mu se umiljava

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Nenad Marinković Gastoz koristi svaku priliku da uvredi Ružicu Veljković, ali ni ona njemu, bez obzira na kamere u serijalu “Parovi”, na Hepi televiziji, ne ostaje dužna.. Dok je on nju nazivao raznim pogrdnim imenima, Ružica je počela da igra pored njega i unosi mu se u lice, kao da će ga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.