Gastoz pokušao da pobegne iz Parova!

Izvor: Svet, 17.Maj.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz pokušao da pobegne iz Parova!

Produkcija rijalitija “Parovi” primetila je da Nenad Marinković Gastoz pokušava da pobegne iz rijalitija. Naime, dok nnije trajao prenos uživo Gastoz se popeo na zidine vile i krenuo je da preskoči, međutim, iz produkcije su uočili šta je njegova namera i strogo mu je iz režije poručeno da siđe dole i da ništa ne pokušava, pše pulsonline.rs.
“Dečko, siđi dole!”, viknuo je čovek iz režije na Gastoza kada je primetio njegove namere.
Marinković je sve posle prebacio na šalu i rekao da bi se posle bekstva vratio u vilu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gastoz pokušao da pobegne iz vile Parova!

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2016

Produkcija rijalitija “Parovi” primetila je da Nenad Marinković Gastoz pokušava da pobegne iz rijalitija. Naime, dok nnije trajao prenos uživo Gastoz se popeo na zidine vile i krenuo je da preskoči, međutim, iz produkcije su uočili šta je njegova namera i strogo mu je iz režije poručeno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.