Gastoz će biti diskvalifikovan pred finale?!

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz će biti diskvalifikovan pred finale?!

Nenad Marinković Gastoz već je izgubio dve hiljade evra od honorara, jer je kažnjen zbog manipulacije članovima produkcije, koje je nagovarao da doture poruku Zorici Dukić dok je bila van vile „Parova“.
Ono što danima u program iznose Marko Perović i Dalila Mujić, o raznim mahinacijama tokom boravka u vili “Parovi” moglo bi biti razlog za još jednu kaznu, s tim što postoji mogućnost da se baš zbog toga Nenad Marinković Gastoz diskvalifikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neprosredno pred finale.
Izbacivanje jednog od velikih favorita takmičenja, koji ima jako glasačko telo bilo bi presedan, ali nije isključeno, jer je produkcija Hepi televizije do sada više puta iznenađivala gledaoce, ali i uečsnike “Parova”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gastoz će biti diskvalifikovan pred finale?!

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2016

Nenad Marinković Gastoz već je izgubio dve hiljade evra od honorara, jer je kažnjen zbog manipulacije članovima produkcije, koje je nagovarao da doture poruku Zorici Dukić dok je bila van vile „Parova“...Ono što danima u program iznose Marko Perović i Dalila Mujić, o raznim mahinacijama...

Nastavak na Scandal.rs...

Ma je l' moguće: Gastoz leti napolje?!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2016

Nenad Marinković Gastoz već je izgubio dve hiljade evra od honorara, jer je kažnjen zbog manipulacije članovima produkcije, koje je nagovarao da doture poruku Zorici Dukić, dok je bila van vile "Parova". Ako se ispostavi da su učesnici rijalitija bili u pravu da su Zorica Dukić i Gastoz imali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.