Izvor: Scandal.rs, 09.Feb.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASTOZA POSETIO OTAC U PAROVIMA: Ništa neću da radim na silu, on ne može zameniti majku!

Sinoć je u rijaliti šouu “Parovi” došao otac Nenada Marinkovića Gastoza, Đura. Đurino gostovanje izazvalo je veliku pažnju kod učesnika rijalitija, ali i gledalaca. Gastoz je sabirao utiske, a u emisiji je izjavio da ne veruje da će se njih dvojica zbližiti. “Ne mogu ja sada posle majke, koja mi je bila sve, da se The post GASTOZA POSETIO OTAC U PAROVIMA: Ništa neću da radim na silu, on ne može zameniti majku! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

AU, KAKAV UDARAC! Gastozov otac NAJSTRAŠNIJE isprozivao Milija! Pa, gde baš za to? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2018, 14:18

Razmena vatre...Gostovanje Svetislava Sinđelića Đure, oca Nenada Marinkovića Gastoza u vili "Parova" izazvalo je opštu pometnju, a isto tako Đura je uspeo i da nasmeje učesnike do suza...Poseban pik imao je na Milutina Radosavljevića Milija, koji nije u najboljm odnosima sa njegovim sinom Nenadom...Jedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.