Dobitna kombinacija: Ovi horoskopski znakovi se najbolje slažu

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitna kombinacija: Ovi horoskopski znakovi se najbolje slažu

Astrolozi tvrde da ovi horoskopski znakovi najbolje idu jedno sa drugim.

Kompatibilnost između partnera najpre zavisi od njihovih stavova i karaktera. Međutim, astrolozi kažu da se određeni znakovi najbolje slažu sa onima koji pripadaju istoj grupi.

Vrte vas oko malog prsta: Ova tri horoskopska znaka najbolje lažu

OVAN

Znakom Ovna vlada Mars, veoma agresivna planeta koja im ne dopušta da stoje u mestu. Iz tog razloga, potreban >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << im je partner koji će u isto vreme moći da ih prati, ali i da ih smiri kada preteraju. Osobama rođenim u znaku Ovna potrebno je da im partner pruža izazov na emocionalnom, fizičkom i psihičkom nivou, te se stoga najbolje slažu sa Lavovima, Vodolijama, Strelčevima i Blizancima.

BIK

Bikovi se ubrajaju u zemljane znakove, a glavna planeta im je Venera. Stoga je ovim osobama potrebna stabilnost, mir i bezbednost. U emotivnim vezama, Bikovima je potreban neko ko je veran, romantičan, i spreman da ih zavodi iznova svakog dana. Zato je za osobu rođenu u ovom znaku najbolji partner osoba rođena u znaku Device, Jarca, Raka ili Ribe.

FOTO: Shutterstock

BLIZANCI

Osobe rođene u znaku Blizanaca su veoma pametne, otvorene za promene, i komunikativne, pa im je veoma važno da ih partner u tome prati. Njihova vladajuća planeta je Merkur, pa im je potreban neko ko će ih konstantno izazivati u svakom smislu, bez previše romantike, jer oni svoje emocije pokazuju na drugačiji način. Za Blizance najbolji partner bila bi osoba rođena u znaku Vage, Vodolije, Lava ili Ovna.

Ko su najromantičniji horoskopski znakovi, a ko vam nikad neće pokazati emocije

RAK

Ovim osobama je prekopotrebna stabilnost u emotivnim vezama. Bez toga, sve njihove veze su unapred osuđene na propast. Vernost im je veoma važna, kao i poverenje, te je njima neophodan partner koji im to može pružiti. Za njih su idealne osobe rođene u znaku Škorpije, Ribe, Device ili Bika.

FOTO: Shutterstock

LAV

Lavovima vlada Sunce, što ih čini energičnim, i veoma vođenim uspehom. Stoga je ovim osobama potreban partner koji će ih u svemu podržavati i pokazivati ljubav na svakom koraku. Pored toga, Lavovima je potrebna potvrda da to što rade, rade dobro, bilo da se radi o poslovnom ili emotivnom odnosu, pa su za njih najbolji partneri osobe koje su rođene u znaku Vage, Ovna, Strelca i Blizanaca.

DEVICA

Device su veoma stabilne ličnosti, vođene svojim jakim karakterom. Stalo im je do toga kako izgledaju, ali nisu površne. S druge strane, Device u ljubavi znaju da budu veoma zbunjujuće, veoma teško se prepuštaju emocijama, a zapravo su veoma romantične osobe. Prema partneru se odnose sa mnogo poštovanja, i učiniće ono najbolje za osobu koju voli. Devicama najbolje pristaju osobe u znaku Bika, Strelca, Raka i Škorpije.

VAGA

FOTO: Pixabay

Vage su znaci koje vole da vole! Njihova vladajuća planeta je Venera, a u životu teže svemu što je lepo. Veoma su atraktivne, i često omiljene u društvu, a jednom kada zavole, onda vole veoma strastveno. Stoga je osobama rođenim u znaku Vage potreban partner koji će moći da udovolji njenim visokim standardima, a u takve se ubrajaju oni rođeni u znaku Blizanaca, Lava, Vodolije i Strelca.

ŠKORPIJA

Škorpije su veoma tvrdogalve ličnosti, koje teže da svemu što ih okružuje daju smisao. U partnerskim odnosima, potreban im je neko ko će im pružiti bezuslovnu vernost. Veoma su samostalne, te im veza, samo da bi se reklo da su u njoj, nije potrebna, već u emotivnim odnosima traže nekoga ko će pratiti njihovu energiju kako u seksualnom tako i u avanturističkom smislu. Iz tih razloga, najbolji partneri za Škopriju su osobe rođene u znaku Raka, Ribe, Device i Jarca.

STRELAC

Strelčevima je neophodna sloboda. Ne vole "stege", ali su u stanju da provedu život tragajući za užitkom. Njima se veoma lako učini da pritisak koju nosi emotivna veza, nadmašuje zabavu koju partneri mogu da imaju, pa nije isključeno da će je potražiti negde drugde. Stoga, najbolji partner za Strelca je neko ko će mu dati dovoljno slobode, a opet ga voleti bezuslovno. U takve partnere ubrajamo osobe koje su rođene u znaku Lava, Vage, Ovna i Vodolije.

FOTO: Pixabay

JARAC

Jarčevi traže materijalnu sigurnost. Ne spadaju u površne osobe, već će je radije stvoriti sami. U emotivnim vezama potreban im je neko ko će razumeti njihovu potrebu da se osame, i kreiraju svoje ciljeve, ali i neko ko će u istim znati da ih prati i podržava. Iz tog razloga, Jarčevima su najpogodniji partneri Device, Bikovi, Škorpije i Ribe.

VODOLIJA

Osobe koje su rođene u ovom znaku, vrlo lako menjaju raspoloženje, pa im je u emotivnim vezama potreban veoma samostalan partner, kome to neće smetati. Teško vole, a emocije pokazuju onda kada se najmanje nadate, uglavnom sitnicama. Verni su partneri, samo ukoliko im date dovoljno prostora. Zato, najbolji partner za Vodoliju, bila bi osoba rođena u znaku Vage, Blizanaca, Strelca i Ovna.

FOTO: Shutterstock

Vaš horoskop je pogrešan: Astrolozi uvode još jedan znak, a evo kako će se zvati

RIBE

Da biste izgradili uspešnu vezu sa osobom rođenom u ovom znaku, potrebno je da imate razumevanja. Ribama je neophodno da u vezi uvek za uzvrat dobije ono što je dala. Ribama treba neko ko će se sa njima upustiti u duge, duboke razgovore o svemu što nas okružuje, a to su osobe rođene u znaku Raka, Škorpije i Bika.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.