Đanija ostavila devojka!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 03:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đanija ostavila devojka!

Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani otkrio je ukućanima da ga je devojka u koju je veoma zaljubljen ostavila jer je odlučio da uđe u rijaliti “Parovi“. Kako bi joj dokazao koliko je voli, odlučio je da je javno zaprosi.

- Ako me gleda devojka koju volim, a verujem da je ispred ekrana, želim da je zaprosim. Možda sam pogrešio što sam ušao, jer se ona naljutila. Kupiću joj tuce žutih ruža da pristane - rekao je Saša. Vidno neraspoložen, jer mu nedostaje bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << devojka, Đani je rekao Peđi da ga novac ne zanima i da ga nikad nije ni jurio.

Saša Ćurčić Đani u rijaliti “Parovi“ ušao je s Ivanom Milunović, za koju je rekao da mu nije devojka i da nisu u vezi. Devojka je nepoznata javnosti, a Saša je oslovljava sa “kumo“. Po samom ulasku u vilu, ona je stavila ukućanima do znanja da je slobodnija i da je ušla u rijaliti kako bi pravila šou i kako bi pobedila.

- Mene pare ne zanimaju, to sam mnogo puta dokazao. Ljudi ulažu u nekretnine, ja sam ulagao u sebe. Video sam ono što mnogi neće nikad u životu. Ne kajem se ni zbog čega. Nikad nisam jurio novac, već su pare same dolazile do mene - prokomentarisao je bivši fudbaler i dodao da mu je mnogo teško.

- Teško mi je, zaljubljen sam i nedostaje mi devojka. Ali, ona nije htela da uđe u šou. Peđa, mediji te dignu i spuste te kad im odgovara. Kad nemaju šta da pišu, objavljuju kako sam ja trošio milione. Sve te milione da imam, sad bih dao za ženu. Jer meni treba žena, ne milioni! Mnogi mi nisu do nokata. Samo se foliraju - jadao se drugu i bivšem cimeru iz kuće „Velikog brata“.

Parovi koji borave u vili Laneta Gutovića dobili su zadatak da kada čuju kolo, gde god se nalaze, zaigraju. Taman su se poskidali i spremili za spavanje, kada su začuli melodiju užičkog kola. Poskakali su svi iz svojih kreveta i opleli kolce. Najzanimljiviji su bili Miloš i Đani, jer su bili sanjivi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.