Dejan Kralj: Idem sa Mimi Oro u Dubaji

Izvor: Svet, 18.Jun.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Kralj: Idem sa Mimi Oro u Dubaji

Voditelj Dejan Stanković Kralj željno iščekuje završetak rijalitija “Parovi” jer je planirao da ide na odmor u Ujedinjene Arapske Emirate, i to ni manje ni više nego sa Mimi Oro.
“Mimi je moja dugogodišnja drugarica i pre rijalitija dogovarali smo se da idemo u Dubai. Planiram da put realizujemo u avgustu jer smatram da će se dotad šou završiti. U Dubaiju imam mnogo prijatelja, tako da sam siguran da ćemo se Mimi i ja odlično provesti”, poručuje Kralj.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dejan Kralj: Idem sa Mimi Oro u Dubaji

Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2015

Voditelj Dejan Stanković Kralj željno iščekuje završetak rijalitija “Parovi” jer je planirao da ide na odmor u Ujedinjene Arapske Emirate, i to ni manje ni više nego sa Mimi Oro...“Mimi je moja dugogodišnja drugarica i pre rijalitija dogovarali smo se da idemo u Dubai. Planiram da put realizujemo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.