Dalila u suzama zbog poruke koju joj je prenela Jelena Krunić!

Izvor: Svet, 25.Jun.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila u suzama zbog poruke koju joj je prenela Jelena Krunić!

Jelena Krunić došla je sinoć kao gost u rijaliti Parovi i prenela svojoj prijateljici Dalili poruku od oca sa kojim ne razgovara duže od godinu dana.
”Pozdrav za Miljanu ovog puta, moram da kažem da mi je favorit pored Dalile. No, Dalila, tvoja rodica je bila sa Sanelom kod tvog oca. On nije ljut zbog vere, nego je bio ljut što si prešla preko maltretiranja. Drago mu je što si uz Dejana prestala da piješ, što je on uz tebe prestao da pije, izvlači iz tebe ono najbolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nadam si da si srećna zbog toga, drago mi je, Dejan je zaista izvukao sve najbolje iz tebe,” rekla je Jelena Krunić, a Dalila je briznula u plač jer je shvatila da će se uskoro pomiriti sa ocem.
svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.