Dalila u Parovima plakala zbog Dade pa završila u tuš kabini sa Mladenom! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila u Parovima plakala zbog Dade pa završila u tuš kabini sa Mladenom! VIDEO

U rijalitiju Parovi, Dalili Mujić sinoć su pušteni snimci njenog dečka Dade iz provoda, a kada je to videla, završila je kao po običaju u suzama.

Nakon toga,došlo je do potpune havarije u Parovi, Dalila je potpuno pohisterisala u kupatilu jer je na kraju izdala i Anamarija koja je razgovarala sa Mladenom. Na kraju je Vuletić odlučio da Mujićevu da ugura u tuš kabinu kako bi je smirio:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) DALILA ZBOG DEČKA PLAKALA KAO KIŠA: A onda je završila sa Mladenom u tuš kabini!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2017

...Dalila je histerisala u kupatilu jer ju je izdala i Anamarija koja je razgovarala sa Mladenom iza njenih leđa Vuletić je rešio da smiri Mujićevu pa ju je ugurao u tuš kabinu kako bi je smirio..Pogledajte kako je to izgledalo:..Bonus video:..BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!..Autor:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.