Dalila pijana kao letva, napala ovog takmičara Parova! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila pijana kao letva, napala ovog takmičara "Parova"! (VIDEO)

Teška noć.

Na sinoćnjoj žurci u rijaliti "Parovi" bilo je veoma burno, došlo je do svađe između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića (pogledajte OVDE), a u centru pažnje bila je i Dalila Mujić.

Pogledajte OVDE šta se desilo kada je Davidov brat ušao u "Parove". 

Ona je prvo plesala sa Davidom, što je i izazvalo svađu njega i Aleksandre, a zatim se toliko napila da je uspela da se posvađa i sa Nikolom Strahinićem Ploćom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona mu je rekla da joj se ne sviđa i da on nije njen tip, a on joj je uzvratio da izmišlja.

- Ne znaš da se kontrolišeš u alkoholu, to to je najgora mana - rekla mu je Mujićeva. Nikola je uzvikivao "j**aću te, bre!" i morali su da ga izvedu iz sobe, da ne bi izbio veći incident.

Dalila Se Napila Kao Crna Zemlja Umalo Tuca Sa... by SteelT2010

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Parovi" su u stvari OBRAZOVNI PROGRAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017

Sačekajte, ima još....Rijaliti "Parovi" je fenomen koji je traje već petu sezonu. Suviše je napadan, agresivan, direktan i na momente brutalan. Traje 24 časa, bez prekida, osim kad učesnici spavaju...Kroz njega defiluju devojke sumnjivog morala, momci sa teretom prošlosti na leđima, ljudi sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.