Da l je moguće: Proleće bez rialitija

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da l' je moguće: Proleće bez rialitija

Nakon završetka kontroverznog rialitija „Parovi“, domaća televizijska publika moći će da odahne ovog proleća, barem kada je ovaj format u pitanju, jer novih rialitija neće biti.

Domaće TV stanice odustale su od novih serijala rialiti programa, najpre zbog prevelikih troškova, a potom zbog sve manjeg interesovanja gledalaca.

Trenutno se emituje još samo „Survivor", a pošto i ovaj šou bude gotov, sledi poduža pauza jer od najava za novu sezonu „Farme" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na „Pinku" zasad nema ništa, kao ni od novih avantura ukućana „Velikog brata".

Veliki brat

Prva sezona emitovana je još 2006, a 2011. rađen je poslednji serijal, koji je bio regionalnog karaktera i za sada nema planova za novu sezonu ovog rialitija.

Farma

Do sada su emitovane tri sezone, od 2009, i mada je četvrta bila u planu, producenti su odustali jer je ovakav šou veoma skup, a i interesovanje gledalaca je iz sezone u sezonu jenjavalo. Poslenji pobednik bila je Katarina Živković.

Parovi

S kraja 2010. počelo je emitovanje prvog od dva serijala ovog rialitija, koji je pažnju privlačio uglavnom zbog tuča i seksa u šouu. Zbog prevelikih troškova neće biti trećeg serijala.

Operacija trijumf

Prva i jedina sezona ovog rialitija emitovana je na B92 2009. godine. Pobednik je bio Bosanac Adnan Babajić. On nije zabeležio neki veći uspeh u muzici, a serijal više nikada nije emitovan.

Prvi glas

Iako je najavljivana još jedna sezona ovog muzičkog šoua koji je prošle jeseni privukao veliku pažnju, realizacija je zasad neizvesna. Prvi i zasad jedini pobednik je Davor Jovanović.

Top model

Neda Stojanović verovatno je prva i jedina pobednica „Top modela", koji je emitovan prošlog proleća, a o nastavku nema reči. Ivana Stanković, voditeljka i zaštitno lice, sučila se s tužbom da je ukrala ideju za šou.

Povezane vesti: Počelo snimanje „VIP Survivora“ Bradić: RRA može da ukine "Dvor"; Vojtehovski: Ne odustajemo od šoua Dejan Cukić o tuči na "Dvoru": Šokiran sam "Dvor": Kralj i kraljica ljuti na sluškinju Bebi Dol "Dvor": Niko ne priča sa Izvorinkom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.