DONELA ODLUKU: Miljana Kulić želi da se uda, a evo i za koga!

Izvor: Press, 05.Jan.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONELA ODLUKU: Miljana Kulić želi da se uda, a evo i za koga!

Miljana Krunić za 2018. godinu ima samo jednu želju, a to je da stane na ludi kamen.
Učesnica najgledanijeg rijalitija u zemlji "Parovi", Miljana Kulić u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa Ivanom Marinkovićem, koji joj je napravio dete.
 
S obzirom da je Miljana već u odmakloj trudnoći i da sebe u budućnosti ne vidi sa Marinkovićem, u 2018. godini poželela je sledeće:
 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> "Želim da rodim bebicu koja će biti zdrava, vesela i srećna. Želela bih da nađem ljubav svog života, nekog ko mene zaslužuje, ko še da me ceni, poštuje i voli. Želim i da se udam ove godine i da imam svoju porodicu, onako kako zaslužujem", izjavila je Kulićeva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.