Cuca prelomila, ulazi u “Parove”: Šaban nema nijednu mrlju

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cuca prelomila, ulazi u “Parove”: Šaban nema nijednu mrlju

Ivona Negovanović Cuca, definitivno je potpisala ugovor o ulasku u rijaliti “Parovi”,  koji počinju 8.marta, na Hepi televiziji.

Ulazi sama i s ciljem.

“Čula sam razne priče, sve je to samo lažna propaganda”, rekla je Cuca, za emisiju “Glamur”, na Hepi televiziji.

“Zbog toga i želim da uđem u rijaliti, da se prikažem u pravom svetlu i da ljudi vide šta je istina.”

Na pitanje, da prokomentariše priče o vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa Šabanom Šaulićem, pevačica je pred kamerama Hepi televizije rekla:

“Odgovore ću davati isključivo po savetovanju sa advokatom. Ali, Šaban je meni samo u životu pomogao i  ništa više. Taj čovek je imao mnogo problema zbog priča, a nema nijednu mrlju. Nije on morao kroz sve to da prođe. Poznajem ga godinama i on je učinio sve da mi pomogne u karijeri. Nisam želela da preko njegovog imena budem u medijskoj pažnji.”

Pevačica i učesnica rijalitija “Parovi”, nije otkrila šta je sve tačno kralj narodne muzike uradio za nju. A, Hasanu Dudiću će imati šta da kaže.

Izvor: Svet.rs

Foto: Facebook

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cuca ipak potpisala ulazak u Parove: Šaban je meni samo želeo da pomogne!

Izvor: Story, 05.Mar.2015

Ivona Negovanović Cuca potpisala ugovor o učešću u rijalitiju Parovi, koji počinje 8.marta, na Hepi televiziji..Ivona Negovanović Cuca, foto: Facebook..Ivona Negovanović Cuca, definitivno je potpisala ugovor o ulasku u reality Parovi, koji počinju 8.marta, na Hepi televiziji...Cuca navodi kako...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.