Briga je šta misli Cuca: Gordana Šaulić spakovala kofere i uživa po svetu

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briga je šta misli Cuca: Gordana Šaulić spakovala kofere i uživa po svetu

Kao i uvek kada se desi skandal, Gordana Šaulić spakovala je kofere i pobegla iz Srbije. Ovoga puta je rešila da izbegne haos koji je nastao povodom učešća Ivone Negovanović u rijalitiju “Parovi”.

I dok Cuca na sva usta spominje Šabanovu suprugu, njegova zakonita žena putuje po svetu.

“Goca u poslednjih nekoliko meseci često putuje. Smetaju joj napisi u novinama, pa joj je lakše kada nije u Srbiji. Pokušava da uživa u šopingu i sličnim stvarima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Želi da ostane dama”, rekao je izvor blizak Šaulićevoj supruzi.

Da podsetimo, Ivona Negovanović Cuca je pre mesec dana uhvaćena u strasnom poljupcu sa Šabanom Šaulićem, video možete pogledati OVDE, a već godinu dana unazad se njih dvoje često dovode u vezu.

Cuca je u rijalitiju Parovi nekoliko puta pričala o Šabanu, u jednom momentu se izlanula, pa rekla da ne može više da se krije, a već u sledećem ga i pozdravila.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Briga je šta misli Cuca: Gordana Šaulić spakovala kofere i uživa po svetu

Izvor: Svet, 01.Apr.2015

Kao i uvek kada se desi skandal, Gordana Šaulić spakovala je kofere i pobegla iz Srbije. Ovoga puta je rešila da izbegne haos koji je nastao povodom učešća Ivone Negovanović u rijalitiju “Parovi”.. I dok Cuca na sva usta spominje Šabanovu suprugu, njegova zakonita žena putuje po svetu.. “Goca...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.