Bivši učesnik Parova čeka dete! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši učesnik Parova čeka dete! VIDEO

Bivši učesnik rijalitija Parovi i njegova devojka, koju je zaprosio pred milionskim auditorijumom, čekaju svoje prvo dete.

Prethodna sezona rijalitija Parovi, koji je oborio sve rekorde kada je ova vrsta šou programa u pitanju, pored nekih loših, doneo je i dobre stvari. Naime, bivši učesnik Dejan Savić, mađioničar iz Beograda, koji je svoju dugogodišnju devojku Maju Simić zaprosio pred kamerama luksuzne vile, postaće otac. Oni su svoju ljubav nastavili i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rijalitija, krunisali su je brakom, a sada će dobiti svoje prvo dete. Iako se Magija, kako je Dejanov nadimak, nije dugo zadržao u vili, veridba je ostavila trag, a u emisiji "Specijal sa Parovima" budući roditelji su otkrili u čemu je tajna njihove ljubavi.

Ako se ne sećate kako je ta veridba izgledala, evo prilike da se podsetite:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.