Banjaluka: Besplatna svadba iz snova - prevara godine!

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Besplatna svadba iz snova - prevara godine!

Uprkos najavama organizatora prvog banjalučkog kolektivnog venčanja da će svi parovi imati potpuno besplatno venčanje, mnogi mladenci tvrde da su prevareni.

Jedna od učesnica banjalučkog kolektivnog venčanja, a kako su organizatori, studio "Bela", govorili - jedinstvenog događaja, koja je želela da ostane anonimna, tvrdi da uprkos dobrom marketingu ove manifestacije, ništa nije kako je bilo obećano.

- Kada sam čula da ćemo imati besplatne venčanice, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bila sam presrećna što ću izbeći tako veliki trošak, ali kad sam izabrala onu pravu, rečeno mi je da ću za nju morati da izdvojim 350 maraka - rekla je za Glas Srpske nesuđena mlada i dodala da neprijatnim iznenađenjima tu nije bio kraj. Bilo je planirano da se u "Akvanu" ide na svadbeni koktel, ali su nam rekli da salu treba da ispraznimo do dva časa posle ponoći, jer je neko drugi zakupio prostor.

- I skupocena putovanja koja su trebalo da budu poklon svim učesnicima kolektivnog venčanja otišla su "u vetar", jer sam saznala da će samo tri para imati tu sreću da ih dobiju - ogorčena je ova učesnica koja je zbog brojnih nepravilnosti odbila da bude deo ove manifestacije.

Portparol manifestacije Sandra Đukanović nije želela da komentariše tvrdnje kojima su se obratili nezadovoljni mladenci redakciji "Glasa Srpske". Organizator i direktor studija "Bela" Olivera Ratković je naglasila da je sve u najavljenoj kampanji u potpunosti ispoštovano.

Uhapšen vlasnik „Ezoterije“ zbog distribucije lažnog leka

Grčki fond isplaćivao penzije preminulima

- Dogovoreno je da mi obezbedimo besplatno venčanje, koktel, fotografije, bidermajer, a kolica za bebe onima koji dobiju prinovu tokom godine. Jedini zahtev koji su mladenci imali su iznajmljivanje venčanice i to sa popustom. Stvar je izbora da li neko želi da plati 350 KM ili da plati svadbu u privatnoj režiji koja će koštati 1.000 maraka - istakla je Ratkovićeva.

(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.