BURAZENGIJE SPREMAJU RAT: Zmaj ponizio Gastoza!

Izvor: Press, 21.Sep.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURAZENGIJE SPREMAJU RAT: Zmaj ponizio Gastoza!

Zmaj od Šipova iz sezone u sezonu rijalitija Parovi važi za jednog od favorita, međutim, pobeda mu neprestano izmiče za dlaku. Njegov najveći suparnik tokom šou programa bio je popularni Gastoz, za koga Zmaj tvrdi da nikako nije bolji od njega i da je baš on zaslužan za njegovu pobedu u trećoj sezoni Parova.
Foto: Printscreen
Novi takmičari "Parova 6" počeli su svoje učešće žestoko, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da bi se dokazali gledaocima prvi na tapetu za kritiku su im stari takmičari kao što je i Zmaj od Šipova.
Međutim, Zmaj je iskusan igrač i kako kaže ovoga puta neće ponoviti staru grešku koja je njegovog ljutog protivnika iz prethodnih sezona po njegovim rečima dovela do pobede:
- Ovi novi rade to da preko nas starih dobiju odskočnu dasku. Ja sam u trećoj sezoni pomogao Gastozu da pobedi. Umesto da sam ga kulirao, ja sam mu dao marketing i odskočnu dasku - izjavio je Zmaj. 
Videćemo kako će na ovo reagovati Gastozovi fanovi, Burazengije, koje su svog miljenika izglasale kao pobednika treće sezone!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.