BLUD: U Parovima grupnjaci skroz normalna pojava

Izvor: Kurir, 18.Mar.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLUD: U Parovima grupnjaci skroz normalna pojava

Kada padne noć, učesnici šoua zaboravljaju da ih kamere snimaju i u krevetu, nego navale jedni na druge, ne gledajući ko je ko

Svi oni koji se zgražavaju nad bahanalijama u rijalitiju „Parovi“, verovatno ne mogu ni da zamisle da i od goreg ima gore.

Iako su učesnici pokazali da nemaju blama i tokom dnevnih uključenja se ponašaju veoma neprikladno, tek kada padne mrak počinje pravo bludničenje.

Međutim, ni ono što je do sada servirano pred gledaoce >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije sve. Naime, neke od scena navodno uopšte nisu ni prikazane u prenosu jer se smatraju skarednim. Koja je to mera kojom se meri stepen skarednosti, teško je utvrditi, s obzirom na to da su se gledaoci i do sada nagledali kojekakvih scena iz spavaćih soba. Naime, kad padne noć, učesnici šoua kao da zaboravljaju da ih kamere snimaju i u krevetu, nego navale jedni na druge, ne gledajući ko je ko i ko je s kim prethodnih večeri legao u postelju. Ne ustručavaju se da rade sve ono što se u stvarnom životu može videti samo u filmovima za odrasle.

Mimi Oro i Jasmin su, ispostaviće se, još i najbezazleniji jer su se osamili u ljubavnim igrama ispod jorgana. S druge strane, na opšte zgražavanje naišla je akcija Marka Perovića sa dve plavuše: Atinom Ferari i Emom Lapin.

Ali i to će se izgleda zaboraviti posle grupnjaka između Igora X, Ružice Veljković, Jovice Veinovića i Mace Diskrecije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.