A da vidite kako su drugi prošli...

Izvor: Mondo, 06.Avg.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A da vidite kako su drugi prošli...

Filip Đukić, bivši učesnik rijalitija Parovi, objavio je na Facebooku fotografiju na kojoj se vidi da ima masnicu na oku.

Foto: facebook.com/FabrizioCorona7Filip

Poznato je da Filip često pravi gluposti kada izađe u provod i popije malo, ali tuče je izbegavao. Ipak, izgleda da mu je "fitilj kraći" od kako je bio u rijalitiju u kojem je upoznao Ružicu Veljković, sa kojom je bio u vezi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Iako izgleda više nisu zajedno, Filip ne može da izdrži da je neko vređa pred njim.

"Vidite kako sam ja prošao? E, pa duplo gore su prošli oni koji su spominjali Ružicu u lošem kontekstu", napisao je Filip.

On je nekoliko dana na odmoru u Crnoj Gori. "Alo" piše da je juče u jednom klubu malo više popio i da je verovatno tada došlo do incidenta.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.