Verica Šerifović: Bila sam besna na Mariju kada mi je rekla da je gej

Izvor: Svet, 15.Nov.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Šerifović: Bila sam besna na Mariju kada mi je rekla da je gej

Novinarka Vesna Milanović u svojoj autorskoj emisiji „Iz profila“ ugostila je pevačicu Vericu Šerifović sa kojom je pričala i o najitimnijoj temi a to je kako se Verica oseća kada je saznala da je Marija sklona istom polu.
“Ja sam u tom trenutku bila ljuta, ali ja sam se posle mesec dana izvinila svom detetu. Ja sam isplakala dušu svoju i rekla sam: “Ćerko, izvini. Šta god da se desi u tvom životu, ja sam ti majka, meni možeš da kažeš sve.“ Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da ne postoji prepreka koja može da poremeti odnose između roditelja i dece”, iskrena je bila poznata folk pevačica.
Da podsetimo, Marija je o svom ljubavnom životu pričala i u dokumentarnom filmu “Ispovest” koji se prikazivao na televiziji Prva.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Verica Šerifović: Bila sam besna kada mi je Marija priznala da je gej

Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2014, 12:33

Novinarka Vesna Milanović u svojoj autorskoj emisiji „Iz profila“ ugostila je pevačicu Vericu Šerifović sa kojom je pričala i o najitimnijoj temi a to je kako se Verica oseća kada je saznala da je Marija sklona istom polu...“Ja sam u tom trenutku bila ljuta, ali ja sam se posle mesec dana...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.