Večeras sprema novu pakost: Balerina priznala da je izmislila gej aferu!

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras sprema novu pakost: Balerina priznala da je izmislila gej aferu!

Jelena Milošević prvo je otkrila da je videla dvojicu muškaraca kako se ljube u kupatilu, da bi kasnije rekla da su to u stvari bile dve žene… a danas je priznala da je sve, u stvari, izmislila!

Balerina je u dvorištu smišljala nove načine kako da “zakuva” atmosferu na imanju, pa je u razgovoru sa Acom i Vladom otkrila kako je gej aferu izmislila samo da bi videla ko će se od muškaraca “upecati”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
“Rekla sam samo Radmili. A prilazili su mi i Mića i Lepi Mića da me pitaju koga sam videla… Nisam im ništa otkrila, samo sam rekla da su neki ovde ušli oženjeni pa pokazali druge sklonosti, haos. Kasnije su mi Rade i Gabi prišli… Na kraju se više ni ne sećam šta sam kome rekla”, iskrena je balerina.

Vlada je savetovao Jelenu da večeras dodatno zakuva situaciju:

“Reci da ti je palo na pamet da napraviš eksperiment, da vidiš ko će se upecati, i očigledno je ko se tu najviše primio. A pošto je sve to bila tvoja ideja, možeš da komentarišeš kakve su bile reakcije ljudi, ali pazi šta ćeš da kažeš za nas dvojicu”, posavetovao je Vlada balerinu.

Njih troje dogovorili su se da će Jelena večeras, tokom izbora sluga, da otkrije koje farmere je navodno videla u ljubavnom zanosu. Videćemo kakve će biti reakcije takmičara.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.