VRAĆAJU SE U BEOGRAD: Evo zašto Anitini i Matorini roditelji nisu prisustvovali venčanju u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 09:16

VRAĆAJU SE U BEOGRAD: Evo zašto Anitini i Matorini roditelji nisu prisustvovali venčanju u Crnoj Gori

Anita ima sina iz prethodne veze.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su stupile u gej brak, a svečana ceremonija upriličena je na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Venčanju su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji, mahom iz rijalitija, dok se roditelji nisu pojavili.

Kako ističe izvor, roditelji Anite i Jovane nisu prihvatili njihov brak baš na taj način, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su donekle saglasni sa odlukom njihovih ćerki, pa su se dogovorili da ne prisustvuju venčanju.

- Nisu ni one želele, a ni roditelji da prisustvuju venčanju, tako su se dogovorili. Prihvatili su njihov brak, ali ne na način kao i ostali. I dalje im je sve to veoma sveže. Anitin sin je još mali, zato ga nije dovela na svadbu, ne razume sve to - kaže izvor koji dalje otkriva da će Anita i Matora da naprave proslavu u Beogradu za porodicu i širu familiju.

- Njih dve uskoro stižu u Beograd i planiraju da i ovde naprave veselje. U Crnoj Gori su bili samo prijatelji, a imaju u planu da u jednom restoranu ovde naprave veliku proslavu - zaključuje izvor za "Blic".

A post shared by Анита С. (@anita.tomicc)

Anita Stanojlović odlučila je da uzme partnerkino prezime, pa je od sada Tomić, a tokom cele ceremonije je plakala.

- Hvala ti što si moj život upotpunila i što ćeš biti moja žena - rekla je Matora, a onda su jedna drugoj stavile burme, i poljubile se.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.