Uloga gej frizera? Ne bih trepnuo!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uloga gej frizera? Ne bih trepnuo!

Pročitajte zašto Vuka Kostića stalno biraju da igra negativce u fillmovima, a ne glavnog junaka romantične komedije ili, recimo, gej frizera!

  Jedan od najuspešnijih mladih beogradskih glumaca Vuk Kostić, prvi put je preuzeo novu ulogu - ulogu producenta u novom filmu Juga Radivojevića "Igra u tami".

I u ovoj dramskoj i filmskoj priči, motivisanoj alegorijskom pripovetkom "Aska i vuk" Nobelovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ive Andrića, a smeštenoj u kontekst surovog sveta seks-trafikinga, Vuku je (ponovo) dodeljena uloga negativca.

"Tako me, valjda, vide... Kada bih bio u mogućnosti da biram, sigurno bih birao drugačije, ali pošto mene biraju - mora tako. Zadovoljan sam i ovim i hvala Bogu što igram bilo šta. Rado bih igrao i romantičnu komediju, mjuzikl... Zezam se ponekad da bih odigrao i nekog geja - frizera, ne bih trepnuo", rekao je Vuk portalu MONDO.

Ostatak intervjua sa Vukom, pročitajte na mondo.me.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.