Ubio i pojeo čoveka kojeg je upoznao na gej sajtu

Izvor: Studio B, 30.Avg.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio i pojeo čoveka kojeg je upoznao na gej sajtu

Ruska policija uhapsila je muškarca koji je priznao da je ubio i pojeo čoveka kojeg je upoznao na jednom gej sajtu, saopštili su danas istražitelji.

Muškarac star 21 godinu uhapšen je u petak, nekoliko dana pošto su u severnom gradu Murmansk, pronađeni ostaci ljudskog tela, rekao je za AFP zvaničnik lokalne Istražne komisije. Osumnjičeni je policiji rekao da je na Internetu upoznao 32-godišnjeg muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i pozvao ga u svoju kuću, gde ga je ubadao nožem do smrti.

Kada se uverio da je čovek mrtav, osumnjičeni, čije se ime ne navodi, raskomadao je telo i pojeo njegove ostatke, navodi se u saopštenju Istražne komisije.

"Jedini motiv za ubistvo bila je želja da se okusi ljudsko meso", dodaje se u saoppštenju koje su prenele RIA novosti.

Osumnjičeni za kanibalizam, koji je imao nameru da nastavi sa ovom praksom, tražio je žrtve među homoseksualcima, ocenivši da oni brižljivije čuvaju svoju privatnost i kontakte.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.