UDARAC ZA KIJU! Oglasio se vodeći LGBT aktivista: Ona nije nikakva GEJ ikona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARAC ZA KIJU! Oglasio se vodeći LGBT aktivista: "Ona nije nikakva GEJ ikona!"

"Meni je to nejasno."

Pobednicu "Zadruge 1", Kristinu Kiju Kockar, proglasili su gej ikonom, ali gej aktivista Predrag Azdejković kaže da su to samo fantazije pojedinaca.

- Ne znam zašto je ona gej ikona, meni je to nejasno. Ona ne može da bude gej ikona. Iza toga ne stoje LGBT zvanične organizacije, to je više neka promotivna akcija - rekao je Azdejković, dok je Goran Miletić, član Organizacionog odbora "Parade ponosa", istakao da se titula gej >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ikone ne dobija tako lako.

Devet razloga da večeras popijete čašu mleka - treći će vas oduševiti!

- Ne znam ko je Kiji dao titulu gej ikone, ali nemam ništa protiv toga. Znam da je podržala LGBT zajednicu, ali ipak smatram da je neophodno da se neko angažuje na različitim nivoima da bi zavredio titulu gej ikone. To u njenom slučaju nisam primetio - rekao je Miletić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.