Toma Panters obaveštajac: Nikolas je bio muška ku**a u Španiji!

Izvor: Svet, 27.Jul.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Panters obaveštajac: Nikolas je bio muška ku**a u Španiji!

Toma Panters je više puta istakao da ne veruje da je Nikola Matović ili Nikolas zapravo heteroseksualac, već da je on zapravo gej i čak da se bavio nekim nemoralnim radnjama dok si živeo u Španiji.
“Bio je muška kurva u Španiji. Duvao je muškarcima za 20 evra. On je gej i lažno se predstavlja“, rekao je Toma  u rijalitiju “Hotel Maldivi” i nazvao Nikolasa Nikolinom.
Inače, Nikolas je više puta prozvao Dušana Kaličanina da je on gej i da ne oseća ništa prema Ani Jezdimirović sa kojom se ljubi u rijalitiju.
Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Toma Panters obaveštajac: Nikolas je bio muška ku**a u Španiji!

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2015

Toma Panters je više puta istakao da ne veruje da je Nikola Matović ili Nikolas zapravo heteroseksualac, već da je on zapravo gej i čak da se bavio nekim nemoralnim radnjama dok si živeo u Španiji.. “Bio je muška kurva u Španiji. Duvao je muškarcima za 20 evra. On je gej i lažno se predstavlja“,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.