Srpska pevačica ne želi da dobije ćerku: Devojčice su strašne, a dečak može da postane gej ili kriminalac

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska pevačica ne želi da dobije ćerku: "Devojčice su strašne, a dečak može da postane gej ili kriminalac"

Pop pevačica Marija Šerifović otvoreno je rekla zašto ne bi volela da ima ćerku, već sina.

Mada se o njenoj seksualnosti spekulisalo, zbog čega je rekla da nije imala problema u Srbiji, Marija Šerifović je još jednom rekla da želi da rodi dete, a ovoga puta otkrila je razloge zašto želi baš dečaka. Poredeći svoju generaciju, rođenu sredinom osamdesetih, sa današnjim tinejdžerima otresita Marija je čak upotrebila izraz "strašno".

"Moja generacija 'đene-đene' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove današnje i ove koje dolaze ... strašno. Većina", izjavila je evrovizijska pobednica gostujući na RTS, a onda objasnila i zašto:

"Ja sam sa svojih 16 godina učila kako da namestim uložak, a ovo što rade danas u tim godinama je strašno. Zato želim sina".

Na pitanje voditeljke zašto tako govori, tačnije zašto misli da je bolje da ima sina, odgovorila:

"Zato što dečak može da postane ili kriminalac ili homoseksualac! Devojčice su strašne!".

Potom je dodala da je strašno i to što današnje generacije ništa ne interesuje.

"Niko ništa ne čita, niko ništa ne sluša, da ne pričamo o edukaciji ili odlasku u pozorište. Danas je samo 'daj da pijemo, daj da izlazimo na splavove'", rekla je Marija i dodala da takvi i neće doći na njen koncert u Narodnom pozorištu, ali da je to ipak prilika da neki mladi od tada počnu da posećuju tu kulturnu instituciju.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.