Skot Istvud je mega frajer, ali ne može da ima devojku (ne, nije gej, razlog je baš tužan)

Izvor: Prva.rs, 24.Avg.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skot Istvud je mega frajer, ali ne može da ima devojku (ne, nije gej, razlog je baš tužan)

Skot Istvud, sin glumačke legende Klinta Istvuda i zvezda novog filma "Odred otpisanih", otkrio je detalj iz privatnog života, što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.
Tridesetogodišnji glumac je priznao da ga i dalje progoni smrt njegove devojke, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina. Iako nije otkrio ime, mediji pišu da je u pitanju Žuvel Aleksandra, manekenka sa kojom je Skot u to vreme bio.
– Gubio sam prijatelje i pre. Čak i odlične >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prijatelje. Ali nikad nisam izgubio nekoga sa kim sa bio intiman u tom smislu, nekoga sa kim sam bio u vezi.
Istvud je priznao da ga je gubitak devojke mnogo promenio i da mu je sada mnogo teže da upoznaje nove devojke i bude sa njima u vezi.
On je otkrio i detalje nesreće koji su do sada bili nepoznati.
– Ono što je najgore, jeste da je to bio manji sudar, ali su za sve krivi erbegovi. Njen je eksplodirao i izbacio projektil kroz njeno telo i presekao joj kičmu. Nikome ovo nisam rekao, ali još nisam pozvao njenog oca… Ne mogu da nađem prave reči.
I još, Skot kaže: 
– Lako je zaljubiti se kada si mlad, zar ne? A onda shvatiš da ta osećanja ljubavi, strasti ili požude dođu brzo, ali istom brzinom mogu i da odu.
Ipak, glumac se na kraju, u odgovoru na pitanje da li je spreman za novu ljubav, našalio.
– Upoznaću moju buduću bišu suprugu sledeće nedelje.
Podsetimo, pre nego što je počeo da se bavi glumom, Skot je radio kao barmen, ali je pobedila ljubav prema poslu, koji mu je očigledno, s obzirom na slavnog oca, u genima.
Izvor: Story
 
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Sin Klinta Istvuda progovorio o tragediji u kojoj je izgubio ljubav svog života

Izvor: Blic, 24.Avg.2016

Skot Istvud, sin legendarnog Klinta Istvuda rešio je da progovori o tragičnoj smrti devojke i tako šokirao javnost koja nije znala ovaj detalj iz njegovog života...Glumac se našao na naslovnici magazina "GQ" i tom prilikom progovorio o životnom periodu od kojeg se teško oporavio...- Gubio sam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.