Izvor: Blic, 15.Nov.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO PRIZNANJE ŽENSKAROŠA: Ludo sam bio zaljubljen u muškarce, ali nisam mogao da imam seks sa njima jer...

On je jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice koji ni sam ne zna sa koliko je žena spavao, ali zna da su kroz njegov krevet prošle neke od najpoželjnijih. Danas je oženjen i otac dve ćerke, a posle nekoliko godina odgovorio je na glasine da je - gej.

Robi Vilijams nas je oborio s nogu koncertom u Beogradu, a obori nas i svaki put kad izbaci novi album ili neku provokativnu fotku, jer čovek voli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bude go. On je nedavno dao intervju za gej magazin "Attitude", za čiju je naslovnicu i pozirao nag. tamo je i odgovorio na glasine da li je gej, koje su se godinama provlačile kroz britanske medije.

- Istina u vezi sa mnom i gej stvari je da ja ne mogu da budem mnogo oko penisa. Znate, bio sam zaljubljen u muškarce. Ozbiljno, baš zaljubljen. Mnogo. Ali ja ne mogu to sa penisima. Ne uživam baš gledajući ni moj. Da uživam, imao bih gej seks, jer ja mnogo volim seks. Voleo bih da imam "seks na slavinu" (britanski sleng za gej seks) - kazao je Robi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljenik ženskih srca šokirao izjavom: "Bio sam ludo zaljubljen u muškarce"

Izvor: B92, 16.Nov.2016, 10:35

Robi Vilijams je jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, a ni sam ne zna broj žena sa kojima je spavao. Sada je konačno odgovorio i na glasine da je gej...Otac dvoje dece danas je u srećnom braku, a u intervjuu za magazin „Attitude“ za čiju je naslovnicu pozirao nag konačno je odgovorio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.