Riki Martin: Tukao sam decu za koju sam znao da su gej

Izvor: Poznati.info, 27.Avg.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Martin: Tukao sam decu za koju sam znao da su gej

Pop pevač Riki Martin koji se pre nekoliko godina deklarisao kao homoseksualac, priznao je da je u mladosti bio homofobičan.

- Dok sam rastao u Puerto Riku, tukao sam decu za koju sam znao da su gej. Bio sam veoma homofobičan, i to me je dugo proganjalo – kazao je pevač u jednom intervjuu.

Pevač je trenutno u zajednici sa Karlosom Gonazes Abelsom, sa kojim podiže sinove blizance Matea i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Valentina.

“Nisam hteo da moji sinovi rastu u kući laži i da misle da nije u redu biti gej.”, kazao je Martin.

Pevač se trenutno pojavljuje u rijaliti šou “The Voice”, u Australiji u kome je sudija i mentor mladim pevačima i pevačicama. Riki Martin se 2010. godine preko svog veb sajta deklarisao kao homoseksualac, i kako kaže, ne žali zbog toga.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIZNAO: Riki Martin u mladosti bio homofob i tukao gejeve

Izvor: NaDlanu.com, 27.Avg.2013

Pevač Ricki Martin, koji je pre nekoliko godina priznao da je gej, nedavno je otkrio da je kao mladić bio homofob i da je tukao decu za koju je znao da su homoseksualci... "To što sam radio, dugo me je proganjalo", izjavio je pevač, koji trenutno živi sa svojim parternom Karloso Gonzalesom Abelsom,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.