Riki Martin: Sinovi su me naterali da priznam da sam gej

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riki Martin: Sinovi su me naterali da priznam da sam gej

Popularni pevač Riki Martin koji je uz pomoć surogat majke dobio dva sina, kaže da su mu oni promenili život i “naterali” ga da prizna da je gej. On je izjavio da su njegovi blizanci Valentino i Mateo glavni “krivci” za ovu odluku.

Muzičar je u martu preko svog bloga objavio da je homoseksualac, što je i bio povod njegovog gostovanja u emisiji popularne voditeljke Opre Vinfri. Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio je preplašen, ali u isto vreme je osetio veliko olakšanje i slobodu.

Pevač je dugo razmišljao o tome čemu će učiti svoju decu, kako da im ne kaže istinu o svom opredelenju, na kraju je seo i raščistio neke stvari sam sa sobom. I pre nego što je odlučio da, zahvaljujući surogat majci, postane otac, znao je da je gej.

Ipak, kada su na svet došla deca, i kada ih je držao u naručju, shvatio je da i ostatku sveta treba da prizna da je homoseksualac.

Riki Martin je takođe otkrio i da je trenutno zaljubljen, ali nije hteo da iznosi detalje o tome koji je muškarac uspeo da osvoji srce jednog od najseksepilnijih pop pevača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.