RASKRINKAĆU SVAKOG GEJA U BELOJ KUĆI! Novi takmičar već bacio oko na ovog rijaliti VETERANA - voli starije muškarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 15:30

"RASKRINKAĆU SVAKOG GEJA U BELOJ KUĆI!" Novi takmičar već bacio oko na ovog rijaliti VETERANA - voli starije muškarce

Sve je spremno za lom na imanju!

Mladi influenser Uroš Stanić pravi haos gde god da se pojavi. Tako je danas stigao u karantin za buduće takmičare "Elite", pa odmah spopao Radomira Marinkovića Takija, kog je probao da smuva. Pred ulazak u karantin dao je izjavu za SrbijuDanas, te progovorio o svojim aferama.

- Moji roditeji su me izbacili iz kuće zato što sam gej. Ne treba to niko da krije. Ja sve priznajem. Sve prikrivene gejeve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću raskrinkati. Mnoge sam upoznao na gej aplikacijama. Ima par učesnika koji se boje mene i mog ulaska. Jedan političar koji ulazi u "Zadrugu" je prikriveni gej, raskrinkaću ga - istakao je Uroš, pa dodao da bi voleo da smuva i Lepog Miću:

- Preferiram starije muškarce. Stariji su iskusniji. Uglavnom sam bio sa oženjenim muškarcima. Slobodan sam za ljubav, preferiram Lepog Miću. Po mom je ukusu, on je matorac i sviđa mi se njegov mozak. Palim se na Mićin mozak, smuvaću ga - dodao je Stanić.

Uroš je nedavno progovorio o neprijatnoj situaciji, kad su ga nepoznati mladići pretukli i to u trenutku kad je držao "lajv".

- U tom trenutku dva muškarca su krenula ka meni, sa istim psovkama i pitali me da li sam "pe*er", nisam hteo da dam odgovor da ih ne bih provocirao i onda su oni krenuli da me psihički i fizički maltretiraju. Krenuli su prvo da me udaraju po ruci, bacili su mi telefon. Počeli su da me pljuju, udaraju, šutiraju spominjali su mi navijače, govorili su da će me ubiti, zaklati i da ja ne zaslužujem da živim. Nisu prestajali bez imalo empatije, ljudskosti i savesti bili su sve gori - istakao je mladi influenser tada za domaće medije.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.