„Prvo je rekao da je biseksualac, a onda je priznao da je gej”: Čuveni voditelj otkrio sve o Eltonu Džonu u „Između nas”

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 08:30

„Prvo je rekao da je biseksualac, a onda je priznao da je gej”: Čuveni voditelj otkrio sve o Eltonu Džonu u „Između nas”

„Ovo je veoma posebno i dirljivo veče“, rekao je nedavno Elton Džon na bini jednog festivala i dodao da je to možda njegov poslednji nastupi u Velikoj Britaniji.
O značaju i veličini muzičke zvezde vodiča emisije „Među nama“ razgovarala je sa rok kritičarkom Jadrankom Jankovićem i voditeljem Vojom Nedeljkovićem.
„Ne možete zanemariti knjigu da je aktivan na sceni, ima impresivnu i modernu karijeru. „Mislim da ne pravi veliku stvar da se javlja kraj turneje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << jer ima još tri, ali ovo je pravi način da se oprostite od publike i iskoristite priliku da se odmorite i na neki način uživate u ovome. muzička penzija“, rekla je na početku Jadranka.
Elton Džon Foto: Tanjug/Joel C Rian/Invision/AP „Kada je reč o Škorpionima, na primer, njihov prosek član benda ima 75 godina, a bend postoji već 60 godina. Kada pogledate rok veterane, fascinantno je da ljudi tog rasta to mogu. „Elton Džon ima fascinantnu karijeru, a na prošlom koncertu je pokazao da bi se zadovoljio svim prisutnim što su se pojavili u originalnim kostima, odnosno onima koji je nosio tokom svoje karijere, koji je potom dodao“, dodao je. ć nastavio:
„Bio je prvi u nečemu, u oblaku, u maskama, u voznom automobilu jer ’76. rekao da je biseksualac, da bi tek krajem sedamdesetih priznao da je bio gej. To je veliki hrabrost, prvo je hteo da uđe na mala vrata, pa je rekao da je biseksualac, a onda je priznao da je homoseksualac“.
Šta su još rekli gosti pogledajte u vidu na početku teksta.
***
BONUS VIDEO Katarina Žutić i gostovanje u emisiji Među nama

Detaljnije

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.