Izvor: Blic, 03.Maj.2021, 09:08

"Prosto poželimo da se vrate ona stara dobra vremena kada se Palma svađao sa gej semaforima u Beču, igrao kolce u moru ili gradio toalete i tuš kabine u Rakitovu"

Dragan Marković Palma, zvanični i nezvanični gospodar Jagodine, optužen je za podvođenje žena i maloletnica. U nekim drugim, lepšim vremenima nakon prve rečenice u kojoj se pominje Palma u drugoj bi trebalo da usledi neka šala, šega ili pošalica, ali ovog puta toga nema.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kome Palma sa voditeljkom Jovanom uzvraća udarac i poručuje “Ne može nam niko ništa”?

Izvor: Luftika.rs, 03.Maj.2021

Isus Hrist bi sigurno rekao: Oprosti im Bože ne znaju šta rade, uz verovatno blago štrecanje celim telom i momenat neverice. Jer na ovaj prizor ni sin Božji pretpostavljam ne bi ostao 100 posto imun.. Na televiziji Happy, NACIONALNA FREKVENCIJA u pitanju, u jutarnjem programu nazvanom “Vaskršnja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.