Predrag Azdejković ne priprema tužbu protiv TV Pink

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Azdejković ne priprema tužbu protiv TV Pink

BEOGRAD - Agencija Beta prenela je danas vest da glavni i odgovorni urednik gej magazina "Optimist" Predrag Azdejković priprema tužbu protiv televizije Pink zbog klevete i obmanjivanja javnosti. Gej strejt alijansa kasnije je demantovala tu vest i saopštila da Azdejković ne priprema tužbu protiv te televizije.

Iz Gej strejt alijanse podsećaju da u jučerašnjem saopštenju televizija Pink tvrdi da je "došlo do verbalnog sukoba između Predraga Azdejkovića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, što je Azdejković predstavio kao fizički atak na njega.

TV Pink odgovorno tvrdi da do fizičkog kontakta nije došlo, te da je ovakva reakcija Azdejkovića izazvana činjenicom da mu je u poslednjem momentu otkazan nastup u emisiji.

Azdejković je u izjavama medijima rekao da je "došlo do verbalnog sukoba" i da ga je Palma u jednom trenutku "cimnuo za ruku".

Marković tvrdi da je čista laž da je gej aktivistu Predraga Azdejkovića vukao za ruku.

"Sve je čista laž, nisam ga ni dotakao niti vukao za ruku, niti pretio", rekao je Marković danas u Jagodini, objasnivši da je sa Azdejkovićem mirnim tonom razgovarao pre snimanja emisije Sanje Marinković na TV Pinku.

"Poznato je da homoseksualci hoće da dobiju publicitet u javnosti i za neke medije je to interesantnije nego problem na Kosovu i Metohiji ili ulazak Srbije u Evropsku uniju. To je smišljena laž. Neki mediji su rekli kako sam ga udario i to je laž, naravno da nisam, nisam ga ni takao za ruku. Samo sam mu rekao da treba da mi se izvini jer je rekao kako će mi odrati kožu", kazao je Marković.

Marković tvrdi i da ga je, kako je naveo, jedan Azdejkovićev "kolega homoseksualac" nazvao pogrdnim imenom.

- Njima je dozvoljeno sve u ovoj državi da rade. Ne znam koja su to prava njima ugrožena i za koja se prava bore. Njihova prava nisu ugrožena osim što žele da demonstriraju nešto što većina građana Srbije ne prihvata - kazao je Marković.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV Pink: Ne daj Bože da se situacija koju je Azdejković opisao zaista i desila

Izvor: Story, 08.Nov.2011

Televizija Pink izdala je saopštenje povodom najave tužbe gej aktiviste Predraga Azdejkovića, koji tvrdi da ga ova medijska kuća nije zaštitila kada ga je tokom

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.