Pokret Naši: Boško Obradović pomogao održavanje gej parade

Izvor: B92, 12.Sep.2022, 10:55

Pokret "Naši": "Boško Obradović pomogao održavanje gej parade"

Konzervativni pokret "Naši" oglasio se saopštenjem u kom tvrdi da lider "Dveri" Boško Obradović nije protiv održavanja Parade ponosa.

"Podsećamo da je Obradović još 2010. pogazio dogovor sa patriotskim pokretima i umesto na dan održavanja gej parade 10.10.2010. godine kada su bili dogovoreni protesti, on je organizovao 'porodičnu šetnju' dan ranije u dogovoru sa Demokratskom strankom, koja mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kasnije za ovu pomoć pomogla da Dveri izađu prvi put na izbore", navodi taj pokret.

"Konzervativni pokret Naši podseća na ovaj događaj jer Boško Obradović i sada pokušava da se sakrije iza narodnih litija i protesta predstavljajući sebe kao organizatora, dok se u realnosti radi o politikantu koji želi da se okoristi o narodno nezadovoljstvo zbog najave održavanja 'Evroprajda' ", dodaje se u saopštenju za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.