Pijan u marici napao policajce

Izvor: Blic, 13.Sep.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan u "marici" napao policajce

Kragujevčaninu M. V. (53) određeno je zadržavanje do 48 sati zbog napada na policajce prilikom vršenja službene dužnosti.

Policija je saopštila da je M.V, nakon što je njegov sin V. V. učestvovao u narušavanju javnog reda i mira, zatražio da pođe u prostorije policijske uprave radi davanja izjave, što mu je i omogućeno.

On je u policijskom vozilu "marica", u vidno alkoholisanom stanju, psovao i pretio policajcima, a potom i napao i tom prilikom jedan pripadnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << interventne jedinice je zadobio lakše telesne povrede.

Povezane vesti: GSA: Napad na gej mladića mogao je da bude sprečen Pobesneli muškarac odgrizao prolaznicima uši Hapšenje u Kragujevcu: Metalnom šipkom brutalno pretukli tinejdžera Uhapšena majka osumnjičena za ubistvo novorođenčadi Pijani putnik bokserom napao vozača gradskog autobusa
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.