Pejović: Gejevi, smetate mi!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejović: Gejevi, smetate mi!

Aco Pejović izjavio je da je strogo protiv pripadnika gej populacije!

Dok se njegove koleginice Dara Bubamara i Vendi utrkuju koja će pre pevati u poznatom beogradskom klubu u kojem se okupljaju gejevi i lezbijke, folker je pred kamerama sarajevske TV Hajat izneo svoje žestoke stavove protiv homoseksualaca. On je izjavio da ga iritiraju, bez obzira na to što mnogi od njih dolaze na njegove nastupe.

- Smeta mi tolika graja oko te gej populacije. Nigde >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ih do sada nije bilo, a sad odjednom traže neka svoja prava. Kao da ih biju po ulicama, kao da ih maltretiraju! To mi smeta. Ljudi masovno umiru, a u Beogradu je toliko dato za tu gej paradu, koje nije ni bilo. I ja se bogu molim da je ne bude, i neće je biti, ja se nadam, nikad - rekao je Pejović u dahu, verovatno svestan da ovim rečenicama rizikuje da izgubi brojne obožavaoce.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Radović : Pejović je kreštavac

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Apr.2012, 00:27

Nakon što je pevač Aco Pejović izjavio da je strogo protiv pripadnika gej populacije , Stefan Radović koji je javno priznao svoje sesksualno opredljenje zatražio je od Pejovića da se izvini svim homoseksualcima jer ih je grubo uvredio.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.