Palma: I dalje sam protiv Parade srama

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: I dalje sam protiv "Parade srama"

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas da se protivi održavanju Parade ponosa u Beogradu, zakazane za 28. septembar.

Nije promenio stav o Paradi ponosa: Dragan Marković Palma

 

Marković je novinarima u Jagodini rekao da nije promenio svoj stav o održavanju Parade ponosa u Beogradu.

 

"Kada je u pitanju Parada ponosa i vrapci na grani znaju kakav je moj stav, a zvanično saopštenje ću dati za nekoliko dana. Stav Jedinstvene Srbije i mene kao Dragana Markovića je da smo mi protiv bilo koje parade u ovom trenutku a posebno parade srama", rekao je Marković.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Počelo: Grafiti protiv Prajda

Izvor: B92, 20.Sep.2013, 13:46

Beograd -- U Beogradu su se pojavili plakati i grafiti protiv predstojeće Parade ponosa, koja je najavljena za 28. septembar...Na plakatima koji su osvanuli u podzemnom prolazu kod Zelenog venca u Beogradu piše: "Odbrana, 28.9.2013.", a ispod toga i "Srbski obraz". U drugom podzemnom prolazu, kod tržnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.