PUKLO PRIJATELJSTVO! POSVAĐALI se Toma i Čorba, a onda Kristijan ustao i izneo ŠOKANTNE DETALJE! Svi u čudu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 08:37

PUKLO PRIJATELJSTVO! POSVAĐALI se Toma i Čorba, a onda Kristijan ustao i izneo ŠOKANTNE DETALJE! Svi u čudu!

Žestoka rasprava!

Tokom "Mićine igre istine" Milan Janković Čorba i Toma Panić su se žučno posvađali. U jednom trenutku je ustao i Kristijan Golubović koji je podržao Čorbu.

- On je davao po hiljadu dinara za cigarete, a posle smo ga mi hranili! Šlepao se iz nas, i koristoljubiv je zato ga ne gotivim - rekao je Čorba.

- Ja sam pre ulaska ovde dobio u inboks razne poruke, između ostalog i o Tomi sam dobio informacije. Pisalo je kako je mald i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesnađen otišao u beli svet, radio je kao maneken, ali nije gej. Kada sam došao ovde, on se nama u Pabu pridružio i mi smo ga udomili, za cigarete i budžet je Čorba u pravu. Mi smo kupili dvadeset hlebova, ja nisam pojeo nijedan. Mi mu jesmo kupovali cigarete i davali hranu, ali ja sam mislio da će to biti samo jednu ili dve nedelje. on je pokazao kakav je kada se udaljio od nas, i to mi se nije svidelo - rekao je Kristijan.

- Ja tebi mogu isktreno da kažem tebi, ako nekome nešto daš, daj! To je poštovanje, ako si dao onda ćuti. Svaki put mi je nabačeno na nos, svaka cigareta i obrok, i tako je od prvog dana - rekao je Toma.

- Ja sam vremenom skapirao da sa tobom ne stvaram prijateljstvo, jako si veliki egosita - rekao je Čorba.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.