PARTIZANOVO GEJ BUGARCE Bozinov u zagrljaju najpoznatijeg bugarskog transvestita Azisa

Izvor: medio.rs, 04.Jul.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOVO GEJ BUGARCE Bozinov u zagrljaju najpoznatijeg bugarskog transvestita Azisa

Bugarski portal Hot News je preneo priču da su napadaču Partizana devojke samo paravan za dvostruki život. Blisko druženje sa Azisom, koji je Božinovu slao i ljubavne poruke, samo je potkrepilo te priče o homoseksualnoj sklonosti. Spekuliše se i da je u pitanju osveta bivše devojke

Da li je ovo afera koja koja će ponovo uzdrmati Partizan? Najnovije pojačanje crno-belih, Valerij Božinov, optužen je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da je gej, nakon fotografija na kojima se vidi kako napadač srpskog šampiona uživa u zagrljaju bugarskog transvestita Azisa.

Uz pregršt fotografija sa Azisom i pričom da su mnoge bugarske redakcije dobile mejl sa dokazima o njegovoj homoseksualnoj sklonosti, portal Hot News je preneo priču da su mu devojke samo paravan za dvostruki život.

Blisko druženje sa Azisom, koji je Božinovu slao i ljubavne poruke, samo je potkrepilo te priče o homoseksualnoj sklonosti Partizanovog napadača.

Ovo nije prvi put da je gej skandal povezan sa Partizanovim fudbalera pošto je i Ivan Ivanov po dolasku u Srbiju etiketiran kao homoseksualac. Štoper je tada dematovao informaciju izjavom da mu je jedan bugarski fudbaler namestio aferu kako ne bi prešao u Steauu.

Foto: hotnews.bg

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.