Otac Džesike Simpson gej

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Džesike Simpson gej

Zaplet! Roditelji američke pevačice Džesike Simpson su odlučili da se razvedu posle 34 godine braka, a čitavu priču prati pravi skandal.

Naime, pevačicina majka Tina je podnela zahtev za razvod braka od supruga Džoa, a kao zvaničan razlog se navodi da je do razvoda došlo zbog nesloge i sukoba ličnosti, kao i da je sam brak postao nepodnošljiv.

No, kako javljaju strani mediji, za sve je kriva gej afera koju je imao Džo, a koju je svojoj porodici priznao pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dva meseca."Džo je okupio svoju porodicu pre dva meseca i "izašao iz ormara". On im je rekao da želi da nastavi svoj brak sa Tinom, ali da nije mogao više da negira činjenicu da mu se dopadaju muškarci", otkrio je anonimni izvor koji je upućen u dešavanja.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.