Nova Srbija traži vanredne izbore

Izvor: RTS, 19.Sep.2009, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Srbija traži vanredne izbore

Vlast je dovela zemlju do bankrota zbog čega je potrebno održati vanredne parlamentarne izbore, poručio lider Nove Srbije Velimir Ilić. Bežeći od istine i pravih problema, vlast se danima zabavlja kako će proći Parada ponosa, rekao Ilić.

Predsednik stranke Nova Srbija (NS) Velimir Ilić ocenio je da je vlast dovela Srbiju do bankrota zbog čega je potrebno održati vanredne parlamentarne izbore.

Ilić je na sednici Glavnog odbora Nove Srbije u Čačku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao da predsednik Srbije Boris Tadić nije ispunio predizborna obećanja i da su rezultati vlasti potpuno uništena privreda i pad standarda i kupovne moći građana za više od 20 odsto.

Prema njegovim rečima, Srbija je bankrotirala jer pola miliona zaposlenih u proizvodnji ne može da izdržava osam miliona građana. Ilić je dodao da se vlast isuviše zadužuje kreditima i ocenio da "prosi po svetu".

"Naši političari su izgubili konce u spoljnoj politici, trče od jedne do druge velesile, prose i dodvoravaju se svima", rekao je Ilić.

Prema njegovim rečima, vlast se, bežeći od istine i pravih problema, "danima zabavlja kako će proći Parada ponosa", zbog čega su izbori jedino rešenje za izlazak iz krize da bi Srbija dobila odgovornu vlast.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.