Neca izneo ŠOK DETALJE o svom odnosu sa Danijelom: Dopisivali smo se na GEJ APLIKACIJI, slao mi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 08:59

Neca izneo ŠOK DETALJE o svom odnosu sa Danijelom: "Dopisivali smo se na GEJ APLIKACIJI, slao mi..."

Pričao je nikad otvorenije na ovu temu.

Neca Tiktoker bio je naredni gost kod Darka Tanasijevića, a intervju je započeo komentarisanjem Danijela Višića:

- Zna od dobro šta radi. Ja sam mu rekao da ga znam sa te gej aplikacije, mislim i da sam se dopisivao sa njim. Ljudi se tu tapkaju i krenu da se dopisuju. Tražio sam mu sliku face, da se ne bih dopisivao sa nekim anonimusom. Nije bilo provokativnih fotografija. Mi smo sada u prijateljskom odnosu, ali ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znam... Rekao sam Milici da pogleda Dakija i Boru, mnogo čudno su se gledali - počeo je Neca.

- Što se Bore tiče, povredilo me je što ništa pozitivno nije video kod mene za 6 meseci. Najviše bih voleo da počnemo sve ispočetka, mnogi mi govore da sam upropastio svoj život. Milica je videla da sam se iskreno pokajao, mirna mi je glava što više nema onakvih klipova i pitanja - nastavio je TikToker.

Potom se osvrnuo na svoje sukobe sa Branislavom Radonićem Brendonom:

Brendon se povukao, spustio je loptu. Ja mogu intelektualno da se nosim sa svim ovim ljudima, nisam padao na njegove provokacije. Prošla je emocija prema Bori, ali mi je žao što neće biti tu kao prijatelj, jer mi je bio prvi pravi prijatelj ovde. Milica i Bora su mi lep par, Milica voli njega više nego što on voli nju - objasnio je Neca.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.